Current Status
Not Enrolled
Price
Closed
Get Started

Tonton video untuk faham cara template ini berfungsi.

Berikut adalah 3 bonus limited edition yang saya berikan kepada semua yang dapatkan template ini:

Video 1# – Case Study Strategi Jana RM300,000 - RM400,000 Sebulan

Dalam case study ini, saya kongsikan game plan bagaimana salah seorang klien kami  (Tuan X) berjaya jana RM300,000-RM400,000 sebulan dengan hanya layan Whatsapp 3 hari seminggu.

Saya tak jamin anda akan dapat hasil yang sama. Namun, saya percaya jika anda guna strategi klien kami ini. Anda akan jimat kos dan kurang risiko.

Video 2# – Cara Set KPI Untuk Capai RM500,000 Sebulan

Dalam video ini, saya kongsikan pula cara kami bantu Tuan X tetapkan KPI yang mudah diukur secara bulanan, mingguan dan harian untuk setiap orang staf close sales beliau.

Mula-mula anda akan belajar secara manual, bagaimana flow saya bantu Tuan X tetapkan KPI. Kemudian, anda boleh buat sendiri dengan bergaya.

Video 3# – Nombor-nombor Asas Untuk Tentukan Iklan Anda Untung @ Rugi

Dalam video ini, saya kongsikan cara kira mudah secara manual supaya anda tak perlu fikir & tengok banyak data yang memeningkan.

Hanya pegang beberapa data. Anda akan tahu prestasi iklan secara keseluruhan. Jimat tenaga anda berfikir.

Bagaimana Tercetusnya Idea Hasilkan Template Ajaib Ini?

Hai, nama saya Faris Osman.

Bagi yang belum kenal, saya merupakan Ketua Copywriter di Team FAMES iaitu salah sebuah agensi pengiklanan Facebook Ads di Malaysia.

Tugas kami mengurus kempen iklan menggunakan platform Facebook. Setakat ini, kami telah urus iklan untuk lebih 42+ syarikat SME di Malaysia.

Namun slot servis kami terhad, oleh itu kami buka juga sesi coaching & konsultasi untuk mereka yang nak belajar teknikal secara personal.

Rate yang kami caj RM1297 untuk 3 jam.

Idea Timbul Secara Tak Sengaja...

Biasanya, jika ada klien datang coaching.

Kami akan kira data-data iklan secara manual.

Sebab, setiap klien datang dengan pelbagai masalah dan latar belakang yang berbeza. Selama ni, tak terfikir nak buat template.

✅ Kita mula dengan analisis iklan
✅ Set matlamat dan KPI harian
✅ Bagi alternatif & penyelesaian

Contoh: Klien nak naikkan jualan dari RM60000 ke RM150,000 sebulan

Klien nak tahu, bagaimana caranya? 

Logik ke tak angka tu? Kalau logik, berapa bajet iklan diperlukan?

Berapa lead yang setiap staf kena dapat? Berapa unit jualan setiap staf kena capai setiap hari? Semuanya kami kira manual!

Inilah antara benda yang kami clarify & buat kira-kira.

Untuk sesi ini sahaja, kadang-kala memakan masa lebih 40 minit. Sebab, semuanya kami akan buat manual.

"Sehinggalah...Team Baru Masuk, Masalah Baru Mula Timbul"

Isunya, bila team baru yang handle sesi coaching. Mereka hanya pakar bab teknikal FB ads, copywriting, dsb.

Bab kira-kira tak semua orang power.

Kebetulan pula minggu lepas, ada klien coaching yang dah jana RM300,000 nak naikkan kepada RM500,000 sebulan.

Maka atas dasar itulah, saya hasilkan formula ini supaya setiap tim boleh buat kira-kira dengan hanya isi tempat kosong.

Dan saya buka kepada anda juga untuk gunakan sekali...

Memperkenalkan - Template Projection Formula Jana RM500,000 Sebulan

Berapa Yuran Akses Untuk Dapatkan Template Projection Ini?

Normal Price: RM197

Tapi sempena pra-pelancaran. Anda boleh dapatkan serendah RM59 sahaja.

1. Template ini tentang apa?

Template ini membantu anda untuk menentukan bajet yang sesuai untuk capai sasaran jualan yang anda inginkan.

Contoh: Anda target jualan RM100000 sebulan

Berapa bajet iklan perlu diperuntukkan? Berapa KPI yang anda kena dapat setiap hari? Berapa tim sales yang anda perlukan?

Semuanya anda boleh tahu dengan hanya beberapa klik sahaja. Isi tempat kosong, setel!

2. Ada jaminan jualan akan naik?

Maaf, saya bukan tuhan.

Saya tak boleh jamin sales anda akan naik.

Cuma template ini saya ada bagi waranti selama 30 hari.

Jika anda dah beli, tapi tak suka. Beritahu saya no. invois, saya akan pulangkan duit anda 100% tanpa banyak tanya.

Reviews

There are no reviews yet. Be the first to review.